kinderfeestje boerderij alblasserwaard
Notenhoeve Recreatie Kinderfeestje Ottoland.
Dan gaan we met een kinderfeestje 1 uur polderspelletjes spelen. Welke spelen dat zijn, hangt af van leeftijd en weersomstandigheden. Maar natuurlijk mag ook jij daar in je voorkeur uitspreken. Het volgende uur, ook dan is de keus aan jou.
IJsboerderij Middelbroeck VVV Zuid-Holland Zuid.
Er is de mogelijkheid om een demonstratie ijsbereiding te volgen of een kinderfeestje op de ijsboerderij te vieren waar de kinderen zelf hun ijs maken, versieren, proeven en een rondje op de boerderij maken. Groepen kunnen het hele jaar door op afspraak terecht. Mogelijk van ma t/m zat voor groepen vanaf 10 tot 90 personen. De kosten bedragen 750, per persoon incl. ontvangst met koffie en een koekje en het vers gemaakte ijs. Kinderfeestjehet: feest duurt 15, tot 2 uur, vanaf 7, p. Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden.
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestje op de boerderij. Een kinderfeestje op de boerderij! Dat is lekker actief bezig zijn met je vriendjes en vriendinnetjes. Een feestje waarbij je kennis maakt met de dieren op de boerderij, lekker vies mag worden en na afloop gezellig pannenkoeken gaat eten.
Bezoekboerderij Het Achterhuis De leukste bezoekboerderij Bezoekboerderij Het Achterhuis.
We hebben al meer dan 97.000 bezoekers op onze boerderij ontvangen. In Het groene hart van Nederland, de Vijfheerenlanden, voeren wij op onze boerderij Het Achterhuis een melkveehouderij-bedrijf. Naast koeien houden we diverse andere dieren zoals een pony, schapen, geiten, hangbuikzwijnen, konijnen, pauwen, kortom te veel om op te noemen.
Recreatieboerderij en Boerderijwinkel Johan en Caroline.
Brandweerman, Prinses of Piraat. ALTIJD EEN GESLAAGD KINDERFEESTJE. Heerlijk Streekpakket zonder alcohol. De Linie Witte landwijn droog. Rondje Brabant geschenkpakket. Welkom op de boerderij bij Johan en Caroline. Groenten en Fruit. Onze gezellige boerderij is gelegen in Wagenberg, in het mooie West Brabant.
Kinderfeestje Mamyloe.
Tijd voor een kinderfeestje? Kies voor stoer beestenfeest, een do-it yourself party, of een kinderfeestje op de boerderij of in de natuur. Erg leuke kinderfeestjes voor blije gezichtjes en relaxte ouders. Ravotten of kinderfeestje bij Hoppies. Spelen in de natuur Ammerzoden.

Contacteer ons