boerderij trouwlocatie
Trouwlocatie, vergaderlocatie De Boerderij Slochteren.
Unieke locatie in Groningen. Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg is gelegen op het prachtige landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. We zijn een unieke locatie op één van de mooiste plekken van Groningen. Waar anders kunt u zowel dineren, vergaderen, recepties houden of feesten met de mogelijkheid tot wandelen in een prachtig bos of het bezoeken van de Fraeylemaborg ingericht als trouwlocatie en museum op loopafstand.
Boerderijen, hoeves en molens Top Trouwlocaties.
Bijzondere trouwlocatie aan de rand van het witte' stadje. Thorn 20 1500 7.500 15.000. Boerderijen, hoeves en molens Kastelen, land en herenhuizen. Prachtige, charmante monumentale boerderij. Wassenaar 25 250 0 5.000. Brasserie De Boerderij 6. Boerderijen, hoeves en molens Buitenlocaties.
Romantische trouwlocaties in Delft DNLS Nederland.
Wilt u ook foto's' maken op de locatie, kijk dan even of dit wel mogelijk is bij de trouwlocatie in Delft. Bij de vermelding van een specifieke trouwlocatie in Delft staat ook aangegeven of u buiten kunt trouwen of niet.
Trouwen op een boerderij Leuke trouwlocaties voor de boerenbruiloft ThePerfectWedding.nl.
De sfeer op de boerderij is zowel stoer als sprookjesachtig en je kunt deze trouwlocatie decoreren in jullie eigen stijl. Ga je voor een wat chique stijl of juist lekker nostalgisch, een bohemian festivalsfeertje, een beetje soul en jazzy of juist voor een gezellige boerenbruiloftsfeer?
Restaurant en accommodatie Boerderij Hermans Dijkstra.
Een lange, door lindebomen geflankeerde oprijlaan met aan uw rechterzijde een in zijn oorspronkelijke staat teruggebrachte Engelse landschapstuin, voert u naar de mounumentale boerderij Hermans Dijkstra. De boerderij werd in 1858 gebouwd. Pas in 1994 met het overlijden van de laatste telg, Pieter Reint, verdween het laatste geslacht uit de boerderij.
Trouwlocatie Kasteel Cammingha.
Naast het kasteel vindt u De Landgoederij; een bijzondere trouwlocatie en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij. De twee locaties horen bij elkaar en kunnen zowel los als complementair aan elkaar worden ingezet. Klik op impressie voor een impressie van De Landgoederij.
Trouwen in Arnhem Unieke locatie bij Sonsbeek Brasserie de Boerderij.
Een perfecte trouwdag, helemaal volgens uw wensen. Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de organisatie van dit memorabele evenement. Brasserie De Boerderij in Park Sonsbeek is één van de mooiste trouwlocaties van Arnhem en wij hebben alles in huis om uw trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken.
Hofstede de Paradijshoeve.
Hofstede de Paradijshoeve is een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Ridderkerk. Trouwen kan bij ons van de wettelijke huwelijksvoltrekking tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot overnachting in één van onze appartementen, we organiseren het graag op maat voor jullie!

Contacteer ons