boerderij kinderfeestje utrecht
Veel inspiratie voor een kinderfeestje Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
Helemaal van de Taart komt bij je thuis en organiseert een super leuk bakfeestje. Ook is het mogelijk om via Utrecht Natuurlijk in Steede Hoge Woerd een verjaardagskist te huren om een speciaal kinderfeestje te vieren. Te huur zijn de kisten: Piet Piraatappel 5 t/m 7 jaar, Slootje Prutten 7 t/m 12 jaar en Survivallen 7 t/m 12 jaar.
Kinderfeestje Bij Boerderij de Boterbloem, Amerongen.
Deel op Twitter Deel op Facebook. Wat is er nou leuker om de jarige samen met vriendjes en vriendinnetjes een educatief feest op de boerderij te laten beleven? Er kan echt een heleboel op een kinderfeestje bij boerderij De Boterbloem.
Kinderfeestje altijd een buitengewone dag bij Boerderij de Boerinn.
Een kinderfeestje, misschien wil je er niet aan denken: tien rennende kinderen met een nat en vies pak. Boerderij de Boerinn organiseert feestjes voor kinderen vanaf 7 jaar. Onze locatie is centraal in het Groene Hart en is goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord en Zuid-Holland.
Feestje op de boerderij Boerderij de Boterbloem Kidsproof Utrecht.
Volg Kidsproof Utrecht. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Feestje op de boerderij Terug naar vorige pagina. Amerongerwetering 23958, MD Amerongen. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen.
HooiHut Boerderij de Boerinn Kidsproof Utrecht.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Kom naar Boerderij de Boerinn en maak mooie hutten met hout en veel hooi! Ken je deze leuke locatie net buiten Utrecht al? Het vieren van je kinderfeestje bij de Boerinn is een geweldige ervaring!
Kinderfeestjes KnuffelKoe enzo, Eemdijk Utrecht.
Dat is bij ons mogelijk, wij bieden een uniek en onvergetelijk kinderfeestje aan voor u en uw kind. De kinderen hebben bij aankomst alle tijd om kennis te maken met de boerderij. Koe knuffelen is natuurlijk een vast onderdeel bij het kinderfeestje, maar kan gecombineerd worden met een leuke activiteit.
Boerderij De Zonnewijzer Beleef het ritme van de boer.
Vier je kinderfeestje op onze boerderij. Er is zo veel te doen! Op Boerderij De Zonnewijzer is altijd iets bijzonders te beleven. Onze kleinschalige en oude boerderij ligt vlakbij Utrecht op het prachtige landgoed Rhijnauwen-Amelisweerd. Kinderen vinden het geweldig om.
Kinderfeestjes Feestje naar wens.
Kinderfeestje in IJsselstein? Voor het leukste kinderfeestje in IJsselstein kom je naar onze boerderij! Wij hebben onze boerderij helemaal ingericht voor jouw ideale kinderfeestje. Bij ons kun je skelteren, steppen, pony rijden, vissen, touwtrekken, slootje springen, hutten timmeren, picknicken, levend ganzenbord spelen of een speurtocht houden.

Contacteer ons