kinderfeestje amsterdam noord
De leukste, creatiefste en spannendste kinderfeestjes in Amsterdam. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filt
Het leukste kinderfeestje in het Hartje van Amsterdam. Echt Leuk gecombineerd met Virtual Reality dat zijn de ingrediënten voor een supercool kinderfeestje. Combineer gamen, gezelligheid en uitdaging en laat de kinderen helemaal uit hun dak gaan met allerlei supercoole virtual reality games.
Bubbel Voetbal Amsterdam 1795, p.p. Inclusief spelleider.
Bubbel Voetbal Amsterdam is uitermate geschikt voor het kinderfeestje van je zoon of dochter. We bieden verschillende kinderfeestje arrangementen inclusief limonade, zakje chips en een tweede activiteit. Je kunt Bubbel Voetbal combineren met bijvoorbeeld Lasergamen, Archery Tag of Room Escape.
Kinderfeestje Amsterdam Escape Room Kinderfeestje Lasergamen.
Op elk van onze sites staat een kopje kinderfeestje Amsterdam. De kinderfeestjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op jullie locatie te organiseren. Voorbeelden zijn het Laser Game kinderfeestje, Bubbel Voetbal kinderfeestje, Escape Room kinderfeestje, het City Game kinderfeestje en het Graffiti kinderfeestje.
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Amsterdam.
Wil jij het vetste kinderfeestje ooit geven, met een echte crosshelm op? Kom naar Electrocross! 6 Lees meer. Kom outdoor lasergamen op een gaaf, beetje verstopt terrein! Leuk vanaf 8 jaar. Kinderfeestje bij Haddock! Vier een actieve verjaardag mét poffertjes bij restaurant Haddock Amsterdam!
Kinderfeestje in Amsterdam.
meer over dit kinderuitje. Kinderfeestjes in Amsterdam Noord-Holland. Direct offerte aanvragen. Pottenbakken op je kinderfeestje. Voor een creatief kinderfeestje kun je terecht bij Atelier Noord In een echt keramiekatelier kunnen kinderen draaien op een electrische draaischijf, boetseren en een tegel en beker of bord beschilderen in de mooiste kleuren met speciale glazuurverf.
Een leuke locatie voor kinderfeestjes. Stelling van Amsterdam.
Zomer en winterrestaurant op Vuurtoreneiland. Stelling van Amsterdam. Bronnen en Literatuur. Planten en dieren. Verhalen en exposities. Boek Leven langs de liniedijk. Schot in de Roos. Boek Leven op de Stelling. Een leuke locatie voor kinderfeestjes. Een leuke locatie voor kinderfeestjes. Een leuke locatie voor kinderfeestjes. Het Fort bij Edam is een ideale locatie voor kinderfeestjes. Deze kinderfeestjes kunnen plaatsvinden in de maanden april t/m oktober, tijdens de reguliere openstellingen op de eerste en tweede zondag van de maand en in dezelfde periode op woensdagmiddag. Kijk hiervoor bij openstellingen op de website van het fort. Wij vragen u het kinderfeestje van te voren aan te melden.
Kinderfeestje brandweer, Alkmaar, Noord Holland FORTtreffelijk.
Reserveer nu jouw kinderfeestje in Noord-Holland. Wil je meer weten of gewoon al meteen jouw kinderfeestje reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Of je laat jouw ouders dat doen. Het fort is te vinden bij Markenbinnen en makkelijk bereikbaar vanuit onder andere Alkmaar, Amsterdam, Purmerend en Haarlem.
Kinderfeestjes Powerzone.
Is jouw kind binnenkort jarig en wil je een feestje geven? Vier dan je kinderfeestje bij Powerzone en kom gezellig bowlen, lasergamen of glow minigolfen! Uiteraard hebben wij voor de kinderen de leukste voordeel arrangementen samengesteld met een kidsbox en limonade.

Contacteer ons