kinderfeestje boerderij utrecht
Kinderfeestjes op de Boerderij bij Peter en Trudi in Nederhorst den Berg.
Het hele jaar door ben je welkom voor kinderfeestjes op de boerderij! Op je kinderfeestje bij Peter en Trudi mag je paardrijden, dieren aaien, skelteren, vlot varen, ponys borstelen, wandelen met de ponys, geitjes knuffelen, trampoline springen, dieren voeren en nog veel meer!
Veel inspiratie voor een kinderfeestje Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
Helemaal van de Taart komt bij je thuis en organiseert een super leuk bakfeestje. Ook is het mogelijk om via Utrecht Natuurlijk in Steede Hoge Woerd een verjaardagskist te huren om een speciaal kinderfeestje te vieren. Te huur zijn de kisten: Piet Piraatappel 5 t/m 7 jaar, Slootje Prutten 7 t/m 12 jaar en Survivallen 7 t/m 12 jaar.
Kinderfeestjes Feestje naar wens.
Kinderfeestje in IJsselstein? Voor het leukste kinderfeestje in IJsselstein kom je naar onze boerderij! Wij hebben onze boerderij helemaal ingericht voor jouw ideale kinderfeestje. Bij ons kun je skelteren, steppen, pony rijden, vissen, touwtrekken, slootje springen, hutten timmeren, picknicken, levend ganzenbord spelen of een speurtocht houden.
Feestje op de boerderij Boerderij de Boterbloem Kidsproof Utrecht.
Volg Kidsproof Utrecht. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Feestje op de boerderij Terug naar vorige pagina. Amerongerwetering 23958, MD Amerongen. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen.
Kinderfeestje altijd een buitengewone dag bij Boerderij de Boerinn.
Een kinderfeestje, misschien wil je er niet aan denken: tien rennende kinderen met een nat en vies pak. Boerderij de Boerinn organiseert feestjes voor kinderen vanaf 7 jaar. Onze locatie is centraal in het Groene Hart en is goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord en Zuid-Holland.
Kinderfeestjes KnuffelKoe enzo, Eemdijk Utrecht.
Dat is bij ons mogelijk, wij bieden een uniek en onvergetelijk kinderfeestje aan voor u en uw kind. De kinderen hebben bij aankomst alle tijd om kennis te maken met de boerderij. Koe knuffelen is natuurlijk een vast onderdeel bij het kinderfeestje, maar kan gecombineerd worden met een leuke activiteit.
Kinderfeestje Bij Boerderij de Boterbloem, Amerongen.
Deel op Twitter Deel op Facebook. Wat is er nou leuker om de jarige samen met vriendjes en vriendinnetjes een educatief feest op de boerderij te laten beleven? Er kan echt een heleboel op een kinderfeestje bij boerderij De Boterbloem.
Kinderfeestje Boerderij De Zonnewijzer.
Vier je kinderfeestje op onze boerderij. Er is zo veel te doen! Op Boerderij De Zonnewijzer is altijd iets bijzonders te beleven. Onze kleinschalige en oude boerderij ligt vlakbij Utrecht op het prachtige landgoed Rhijnauwen-Amelisweerd. Kinderen vinden het geweldig om de dieren te verzorgen of te knuffelen en lekker buiten te zijn.

Contacteer ons