kinderfeestje zwolle boerderij
Wijkboerderij De Schellerhoeve Travers Welzijn.
Deze relatief nieuwe boerderij biedt een grote diversiteit. Er zijn veel dieren, groot en klein, maar ook tuinen die vanuit verschillende visies worden bewerkt. Daarbij is er volop ruimte om te spelen, te picknicken en te speuren. In het multifunctionele gebouw is een stal en een ontmoetingsruimte, maar ook een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Deze kinderopvang wordt verzorgd door Doomijn van Travers. Wijkboerderij De Schellerhoeve is een project van Travers Welzijn, organisaties en scholen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor wijkbewoners om te participeren. Van bezoek tot vrijwilligerswerk en van de bijenvereniging en Avifauna tot de permacultuurclub. Effecten van wijkboerderij De Schellerhoeve. Jong en oud komen op een laagdrempelige manier in contact met de natuur. Wijkbewoners, individuen, groepen en bijzondere doelgroepen kunnen participeren. Wijkbewoners kunnen ideeën en visies op het gebied van natuur en milieu met elkaar uitwisselen. Er is samenwerking met Doomijn van Travers op het gebied van peuterspeelzaal en bso. Openingstijden en e-mailadres. Dagelijks is de wijkboerderij vrij toegankelijk. De openingstijden zijn.: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur. Klik hier om wijkboerderij De Schellerhoeve te e-mailen: schellerhoeve@travers.nl. Wijkboerderij De Schellerhoeve. 8017 NZ Zwolle.
Kinderfeestje Zwolle? Kom naar onze unieke locatie!
Neem dan contact met ons op of bel direct 06 40 41 88 28 via of mail info@drentsekoe.nl. U kunt bij ons terecht voor uw kinderfeestje, niet alleen nabij Zwolle, maar ook in Assen, Steenwijk, Meppel, Hoogeveen en de provincie Drenthe.
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Geschikt voor: Jongens en meisjes. Kinderfeestjes in de regio Zwolle. Kinderfeestje op de boerderij. In de gemoedelijke sfeer van het platteland bieden wij u diverse activiteiten aan zoals boerengolf, boerenspelen, klompschilderen en nog veel meer. Ook hebben wij een speelhoek waar de kinderen lekker kunnen spelen.
De Schellerhoeve Zwolle, Zwolle DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Tegen een kleine vergoeding doen kinderen tot en met groep zes mee aan de knutselclub. Ook voor kinderfeestjes op aanvraag staan de deuren van De Schellerhoeve open. Wijkboerderij De Schellerhoeve in Zwolle leent zich ook goed voor een kinderfeestje vanaf 400, p.p.
Kinderfeestje Stichting Kinderboerderijen Zwolle.
Vier je kinderfeestje op de kinderboerderij. Arrangement kinderfeestjes Kinderboerderijen Zwolle. Dieren aaien en borstelen, voeren en knuffelen. Prijs: 8.50 per kind minimaal 7 kinderen. Keuze uit diverse knutsel materialen klei, verf, mozaïek. Prijs: 10, per kind minimaal 7 kinderen. Bak je eigen cupcake, versieren en lekker opeten. Prijs 10, per kind minimaal 7 kinderen. Mini pizzas bakken op de boerderij.
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Zwolle.
De wildste boefjes worden tamme lieverdjes in de natuurspeeltuin van Netl! Klim en adventure kinderfeestje bij Yosemite! PEC Zwolle voetbalfeestje. Een superbeleving voor alle jongens en meisjes die van voetbal houden bij PEC Zwolle en McDonalds! Kunstzinnig, vrolijk kinderfeestje bij ZoGemaakt!
De Feestkoe Go-Kids Zwolle.
8026, Zwolle Telefoon. Naar website Email. De Feestkoe is hét adres voor een origineel en verrassend kinderfeestje in de buurt van Zwolle. Je kunt op onze boerderij terecht voor: Boerderij, Knutsel en Ponyfeestjes. Wil je een stoer knutselfeest of een heus ponyfeest?
Kinderfeestjes Op ons Boerenerf Go-Kids Zwolle.
Wijzelf vinden het leuk als kinderen tijdens deze activiteiten ook nog wat mee krijgen van de boerderij. Door bij alle activiteiten de boerderij erin terug te laten komen, hopen we de kinderen onbewust en bewust een leuke ervaring mee te geven. Een kinderfeestje op de boerderij met veel plezier!

Contacteer ons