kinderfeestje boerderij limburg
Kinderfeestjes in Limburg.
Kinderfeestjes in Arcen Limburg. Direct offerte aanvragen. Bubble voetbal Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het echt om het plezier tijdens het spel.
Boerenspellen Limburg vlakbij Weert/A2.1001 activiteiten. In Outdoor.
Met meer dan 50 verschillende binnen en buitenactiviteiten, 7 escaperooms, escapediners en heerlijke keuken en een gezellige sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag bij Boerenspellen! De leukste uitjes en feestjes voor vrienden, families en collegas. Leuke activiteiten gebaseerd op het boerenleven.
Welkom bij Het Hobbyschuurtje, Haler.
In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg ligt onze activiteiten boerderij het Hobbyschuurtje. Wij zijn Nico en Carin Rietjens en runnen samen een melkveebedrijf. Op een oppervlakte van ongeveer 36 ha. worden 95 melkkoeien en 70 stuks jongvee verzorgd. Naast het melkveebedrijf neemt Carin de creatieve en recreatieve tak voor haar rekening. Nieuw in het voorjaar 2017 workshop Beauty met Biest. Nieuw na een kinderfeestje heerlijk smullen van een ambachtelijke pannenkoek, voor volwassen is na een activiteit in overleg een heerlijk koud/warm buffet te reserveren.
Doe-boerderij BoeBaDoe farm in Beringe.
De doe-boerderij en het boerenterras worden mede gerund door mensen die een dagbesteding of re-integratietraject volgen op de boerderij. Ook voor kinderfeestjes, paardrijles, educatieve rondleidingen, workshops en bedrijfsuitjes bent u van harte welkom op deze doe-boerderij in Beringe. Entree kinderen: 250, volwassenen gratis. Kinderactiviteiten in boerensfeer. kinderfeestje 15 euro p.p.
Home.
Wij zijn Jos en Toos Brands en samen met onze 5 kinderen wonen, werken en genieten wij op onze melkveeboerderij in Lemiers, gemeente Vaals. In deze prachtige omgeving willen wij onze gasten, groot en klein, laten mee delen in het leven óp en óm onze boerderij.
kinderfeestje.
Dan is dit de perfecte activiteit voor jouw kinderfeestje in Limburg! Ieder jaar opnieuw is het een hele toer om met iets orgineels voor de dag te komen. Een kinderfeest organiseren, het liefst met een activiteit die nieuw is voor de kinderen. Laat je ontzorgen en kom naar de boerderij voor het vieren van het kinderfeestje van uw kind bij Parkhoeve de Middelt.
Aanbod Leuk en leerzaam: Bezoekboerderij, Educatieboerderij bijTeun.
Kamperen, dagje uit, of een kinderfeestje Zo hebt u de boerderij nog nooit beleefd! Kleinschalig, persoonlijk en van alles te doen, Bij Doe-Boerderij De Steenuil geniet u v. Proef de sfeer van het boeren leven, even een heerlijk dagje er tussen uit en sportief bezig zijn.
Kinderfeestje op de boerderij FarmCamps.
Een kinderfeestje op de boerderij. In samenwerking met Bijzonder Kinderfeestje heeft FarmCamps een eigen kinderfeestje bij de boer ontwikkeld. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag samen met je vriendjes en vriendinnetjes de handen uit de mouwen op de boerderij.

Contacteer ons