kinderfeestje boerderij amersfoort
Kinderfeestje regio Amersfoort? Kijk eens op Kidzy.nl.
Op deze locatie ben je voor een kinderfeestje in één klap klaar: activiteiten, relaxen aan het strand, alle ruimte, eten en drinken! Daarbij is deze locatie in de buurt van Harderwijk makkelijk te bereiken via de snelweg of met de fiets! De leukste kinderfeestjes in Amersfoort en omgeving. Recreatiepark De Boshoek. Boerderij Heerlijkheid" Groot Weede."
Mariboe Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren op de boerderij?
De schoolbezoeken worden wel voortgezet! Onze boerderij is te vinden in Hooglandwest; vlakbij Amersfoort. Ik woon hier met Werner en onze drie kinderen. Behalve de spelletjes en het voeren en knuffelen van de dieren, wordt het educatieve aspect zeker niet vergeten.
Kinderfeestje Het Gagelgat Boerderij Het Gagelgat Kidsproof Amersfoort.
Volg Kidsproof Amersfoort. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Kinderfeestje Het Gagelgat Terug naar vorige pagina. Birkstraat 1073768, HD Soest. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Op Boerderij Het Gagelgat in Soest kun je ook je kinderfeestje vieren, net of je in 1900 bent.
Kinderfeestje Boerderij Ark Kidsproof Amersfoort.
Volg Kidsproof Amersfoort. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Kinderfeestje Terug naar vorige pagina. Arkerweg 43861, NH Nijkerk. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Je verjaardag goed vieren doe je met een boerenfeestje bij Boerderij Ark in Nijkerk!
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
De boerderij ligt in een prachtig stukje natuur, waar het binnen en buiten de omheining goed toeven is. Stadsboerderij De" Vosheuvel." Leeftijd: 3 t/m 12 jaar. Geschikt voor: Jongens en meisjes. Kinderfeestjes in de regio Amersfoort. Voor kinderfeestjes bieden wij een uitgebreid aanbod aan van onder andere Afrikaans trommelen, theater, dansen en knutselen. De jarige mag naast een van deze disciplines ook mee beslissen over de inhoud! Je kunt bijvoorbeeld sieraden maken, timmeren, T-shirts bedrukken, vilten, schilderen of samen een toneelstuk maken. Leuk kinderfeestje in Aamersfoort.

Vanaf juni tot en met augustus hebben we een zomerstop, en organiseren we even geen kinderfeestjes, vanwege andere zomerse werkzaamheden op de boerderij. Vanaf september, na de zomervakantie starten we weer met een nieuw seizoen vol met leuke en unieke feestjes. U kunt ons vanaf juni weer mailen om een reservering te maken voor een kinderfeestje.
Zorgboerderij De Veldmuis: Home.
Vergadering of bedrijfsuitje op Eemdijk, gemeente Bunschoten. Centraal gelegen, vlakbij Amersfoort en Utrecht! Neem contact op en reserveer om weer eens op een andere manier trainingen te organiseren of te vergaderen. Kinderboerderij Eemdijk, Bunschoten en Spakenburg. Even met uw kleinkinderen genieten van de dieren op de boerderij op Eemdijk? Kom dan gezellig even langs! Kinderfeestjes op de boerderij? Zoek je een locatie voor een kinderfeestje?
Zorgboerderij De Veldmuis: Kinderfeestje.
Kinderfeestje" met een boerderijbewijs" op zak." Dit kan gekoppeld worden aan alle andere feestjes. De kosten zijn hiervoor 200, per kind. Haal jij jouw boerderijbewijs? Ga op ontdekkingstocht op de boerderij en je zult het zien. geschikt vanaf 4 jaar. Verjaardagen Buffetten BBQ Vergaderen op de boerderij Prijslijst. Zorg en kinderboerderij De Veldmuis. 3754 NC Eemdijk. Tel: 033 299 54 18. Tel: 06 51 80 74 80. Woensdag, Vrijdag Zaterdag 1300: 1700: uur. Maandag t/m Vrijdag 0900: 1600: uur. Maandag t/m zaterdag volgens afspraak. Wat kunt u bij ons doen.: Plaats hieronder uw vraag of opmerking. Uw emailadres of telefoonnummer.: Vanaf de A1 richting Amersfoort of Amsterdam.

Contacteer ons