kinderfeestje boerderij zwolle
Park de Stadshoeve.
23 september 2017, officiële opening De Stadshoeve, liggend in Park de Stadshoeve het groene hart in de wijk Stadshagen te Zwolle. Onze nieuwe stip aan de horizon is werken aan de bewustwording van de wijkbewoner dat deze eigenaar is van de Park de Stadshoeve.
Vier je verjaardag op wijkboerderij de Eemhoeve Stadskids Zwolle.
Samen met maximaal 9 vriendjes of vriendinnetjes ga de dan de boerderij ontdekken. Voor het feestje is er gelegenheid om cadeautjes uit te pakken en wat te eten en te drinken. Na het feestje kunnen pannenkoeken gegeten worden. Gedetailleerde informatie is te vinden op: www.traverswelzijn.nl/eemhoeve. Vier je verjaardag op wijkboerderij de Eemhoeve. 0000: 0000: uur. 4 tot 8 jaar / 8 tot 12 jaar. Wijkboerderij de Eemhoeve. Lang leve het Octopus koor! Bekijk al ons nieuws op Facebook. Nieuws in Zwolle.
Kinderfeestje Go-Kids Zwolle.
Kinderfeestje Natuur, avontuur en ontdekken. Kinderfeestje Natuur, avontuur en ontdekken. Kinderfeestje bij The Great Escape room Zwolle. Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle. Ben je op zoek naar een kinder escaperoom in de regio Zwolle voor een kinderfeestje, vrienden en of.
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Zwolle.
Met al je vriendjes en vriendinnetjes skiën op je kinderfeestje! Feest bij Djambo Kidsplay. Klimmen, klauteren, spelen en de schatkamer ontdekken bij Djambo Kidsplay kinderfeestje Lees meer. Zwemfeestje in Zwolle. Zwemmen en feesten bij Zwembad de Vrolijkheid kan gewoon overdag, maar ook in discostijl.
Het gezelligste kinderfeestje in de regio Zwolle De Drentse Koe.
Onze waterplaats is bij een buitentemperatuur van 16 graden. Bekijk het filmpje voor meer informatie over het vieren van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle. Het leukste kinderfeestje in de regio Zwolle tussen de dieren. Wilt u alvast het boerengevoel van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle ervaren?
Home De Vreugdehoeve.
Onze passie proef je terug in onze heerlijke zelfgemaakte biologische producten. Vreugde en gastvrijheid in een sfeervolle ambience maakt dat een bezoek aan de hoeve PUUR GENIETEN is. De Vreugdehoeve is een biologische melkschapen boerderij met zon 200 schapen, net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard.
Wijkboerderij De Schellerhoeve DagjeWeg.NL.
Tegen een kleine vergoeding doen kinderen tot en met groep zes mee aan de knutselclub. Ook voor kinderfeestjes op aanvraag staan de deuren van De Schellerhoeve open. Wijkboerderij De Schellerhoeve in Zwolle leent zich ook goed voor een kinderfeestje vanaf 400, p.p.
Kinderfeestje Stichting Kinderboerderijen Zwolle.
Arrangement kinderfeestjes Kinderboerderijen Zwolle. Alle kinderfeestjes inclusief gebruik van de feestzolder op Kinderboerderij Wezenlanden, twee uur begeleiding, limonade en wat lekkers. Alleen op woensdag en zaterdagmiddag. Wilt u een kinderfeestje organiseren? Neem contact met ons op! Dieren aaien en borstelen, voeren en knuffelen. Prijs: 8.50 per kind minimaal 7 kinderen. Keuze uit diverse knutsel materialen klei, verf, mozaïek. Prijs: 10, per kind minimaal 7 kinderen. Bak je eigen cupcake, versieren en lekker opeten. Prijs 10, per kind minimaal 7 kinderen. Mini pizzas bakken op de boerderij.

Contacteer ons